Imzo Logo

Welkom bij Imzo!

Imzo is de nieuwe frisse wind op de Belgische vastgoedmarkt voor het verkopen of verhuren van huizen, appartementen, studio's, bouwgronden, garages, kantoren, handelspanden, bedrijfspanden en nieuwbouwpanden. Advertenties zijn mogelijk voor vrije verkoop, verkoop op lijfrente, openbare verkoop en via een link naar een online veiling. Naast foto's is het ook mogelijk om een video en een virtuele rondleiding online te plaatsen. Imzo focust vooral op mobiele apparaten, snelheid, gebruiksvriendelijkheid, maar vooral helderheid en een ultieme gebruikerservaring. Verder zetten we aan de hand van artificiële intelligentie in op het matchen van kandidaten aan het aanbod. Voor een groter bereik worden alle advertenties in drie talen (Nederlands, Frans en Engels) aangeboden. Ons systeem vertaalt automatisch waar nodig, ook uw teksten!

De operationele startup van wordt voorzien in Augustus 2020. Er zullen een aantal heel interessante acties lopen. Hou ons dus goed in de gaten! Vanzelfsprekend kan u nu reeds contact opnemen voor meer informatie!

Onze visie

Een betere kijk op onze visie kan U hier vinden..

Immokantoor, Notaris of Promotor?

Immokantoren, Notarissen of promotoren kunnen meer informatie terugvinden op onze pagina voor professionals door hier te klikken.

Contact opnemen met Imzo

Wenst u contact op te nemen met ons? Klik dan hier om de contactpagina te openen.

Gebruiksvoorwaarden en privacy

Klik hier om onze gebruiksvoorwaarden te lezen en hier om onze privacybeleid te lezen.